Postup přípravy receptu Kuřecí stehýnka v pšeničné panádě:
Postup
4 kuřecí stehýnka omyjeme, důkladně osušíme a do masa vetřeme sladkou papriku, sůl a pepř.
Vejce rozklepneme do ploché mísy a rozšleháme se 2 lžícemi mléka.
Troubu předehřejeme na 200°C. Petrželku omyjeme, osušíme, odstraníme hrubé stonky a lístky jemně posekáme. Smícháme pšeničný šrot, mouku a petrželku.
Stehýnka namočíme do rozšlehaných vajec, důkladně obalíme v panádě a lehce ji přitlačíme.
Ve velké pánvi rozehřejeme olej. Kuřecí stehýnka v něm prudce opečeme. Položíme na plech a pečeme v troubě 35-45 minut. Jako příloha se hodí brambory a rajčatový salát.