Použité suroviny receptu Kuřecí tajemství se švestkou:
1 kg kuřecích prsíček
| asi 15 sušených švestek
| asi 10 plátků anglické slaniny
| sůl, olivový olej, párátka
Postup přípravy receptu Kuřecí tajemství se švestkou:
Kuřecí prsíčka naklepejte a rozdělte na plátky tak, aby se do každého daly zabalit 2 až 3 sušené švestky. Řízky osolte a na každý plátek položte kus slaniny, na ni dvě až tři švestky a zabalte. Proti rozbalení zajistěte párátkem (párátky).
Přichystejte si pánev, na které rozpalte olivový olej a na něm kuřecí balíčky opečte ze všech stran dozlatova. Opékejte pod poklicí.
Jako příloha se hodí rýže a nasekaný římský salát. Použít můžete i salát ledový.
Fotky receptu Kuřecí tajemství se švestkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!