Vložil: | lemurka |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kuřecí v jogurtovo-kečupové marinádě s kari:
2 ks kuřecích prsou
| 1 ks větší cibule
| 5 lžic kečupu
| 1 kelímek bílého jogurtu (menší balení)
| 1 dcl olivového oleje
| 1 lžička kari
Postup přípravy receptu Kuřecí v jogurtovo-kečupové marinádě s kari:
Kuřecí prsa omyjeme, nakrájíme na kousky a necháme 1 hodinu odležet v marinádě z jogurtu, kečupu a kari. Cibuli nakrájíme na kolečka a osmahneme do zlatova na části olivového oleje. Zbytek oleje dáme na pánev a po cca 1 hodině odleželé maso s marinádou na něm chvíli smažíme. Hotové jídlo servírujeme s vařenými nebo opečenými bramborami, lze podávat i s hranolkami nebo kroketami. přílohu pokladme opečenou cibulkou. Chuť pokrmu je mírně sladkokyselá po jogurtu s kečupem s pikantním nádechem, dle množství přidaného kari.
Fotky receptu Kuřecí v jogurtovo-kečupové marinádě s kari:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!