Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 28.06. 2024
Dnes má svátek Lubomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí voňavá obálka

fotka Kuřecí voňavá obálka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kuřecí voňavá obálka :

4 porce kuřecích prsíček  | 8 brambor  | 1 kelímek kysané smetany  | 8 plátků slaniny  | 4 pórky  | 16 žampionů  | 4 stroužky česneku  | 4 rajčata  |  zázvor  |  bazalka  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Kuřecí voňavá obálka :

1 m alobalu (na jednu porci) přehneme na polovinu a znova na polovinu. Po stranách zahneme 2x čímž vznikne kapsa.
Brambory oloupeme a nakrájíme na slabší kolečka. Pórek očistíme a pokrájíme na kolečka.
Rajče zbavíme semínek a pokrájíme na kostičky.
Žampiony a česnek očistíme a pokrájíme na plátky.

V míse smícháme smetanu, sůl, rajčata, brambory, pórek, žampiony a česnek.
DO alobalové kapsy dáme 2 plátky slaniny a na ni dáme připravenou směs. Kuřecí prso poprášíme zázvorem a vložíme do kapsy. Nakonec přidáme pár snítek bazalky.
Kapsu uzavřeme (2x pevně přehneme alobal) a dáme do trouby na plech.

Pečeme asi 35 minut na 200 °C.


Fotky receptu Kuřecí voňavá obálka :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí voňavá obálka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !