1 m alobalu (na jednu porci) přehneme na polovinu a znova na polovinu. Po stranách zahneme 2x čímž vznikne kapsa.
Brambory oloupeme a nakrájíme na slabší kolečka. Pórek očistíme a pokrájíme na kolečka.
Rajče zbavíme semínek a pokrájíme na kostičky.
Žampiony a česnek očistíme a pokrájíme na plátky.
V míse smícháme smetanu, sůl, rajčata, brambory, pórek, žampiony a česnek.
DO alobalové kapsy dáme 2 plátky slaniny a na ni dáme připravenou směs. Kuřecí prso poprášíme zázvorem a vložíme do kapsy. Nakonec přidáme pár snítek bazalky.
Kapsu uzavřeme (2x pevně přehneme alobal) a dáme do trouby na plech.
Pečeme asi 35 minut na 200 °C.
Fotky receptu Kuřecí voňavá obálka :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!