Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.02. 2025
Dnes má svátek Apolena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí závitek v sezamu

fotka Kuřecí závitek v sezamu
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Kuřecí závitek v sezamu:

3 plátky šunka  | 3 ks kuřecí prsa  | 1/2 ks hermelín  | podle chuti: sůl a mletý černý pepř  | podle potřeby: olej  | trojobal:  | dle potřeby: sezamové semínko  | dle potřeby: strouhanka  | dle potřeby: hladká mouka  | 1 vejce

Postup přípravy receptu Kuřecí závitek v sezamu:

Kuřecí prsa omyjeme, odblaníme a lehce naklepeme. Maso osolíme a opepříme. Půlku hermelínu rozdělíme na devět stejných dílků. Na každý plátek masa dáme šunku, tři kousky hermelínu a zatočíme do závitku, který spíchneme párátkem nebo jehlou.

Takto připravené závitky obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance, do které jsme přidali balíček sezamového semínka. Sezamové závitky osmažíme na pánvi v rozehřátém oleji dozlatova.

Vhodnou přílohou k sezamovým závitkům jsou bramborové hranolky a zeleninová obloha.

Tip: Místo hermelínu můžeme použít také plátek tvrdého sýru a místo šunky plátek anglické slaniny.



Fotky receptu Kuřecí závitek v sezamu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí závitek v sezamu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !