1 kg kůzlečího masa
| 6 brambor
| 3 petržele
| 5 dl vody
| 3 mrkve
| 1,5 l mléka
| 1 celer
| sůl
| ovčí sýr
Postup přípravy receptu Kůzlečí maso v mléce:
Kůzlečí maso osolíme, vložíme do velkého hrnce, zalijeme mlékem a vodou a zvolna vaříme. Asi za 1 hodinu přidáme nakrájenou zeleninu a po 20 minutách varu přisypeme i nakrájené brambory. Za dalších 20 minut můžeme podávat s mlékem a ovčím sýrem.
Fotky receptu Kůzlečí maso v mléce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Kůzlečí maso jsem jedla pouze jednou, je dobré, ale nemohu ho jíst, mívali jsme doma kůzlátka, ale vždy jsme je raději darovali, nedokázali jsme je zabít.