Vložil: | Pavla s |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 80 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 8 |
|
|
Použité suroviny receptu Kvarma:
40 dkg libového vepřového masa
| 40 dkg cibule
| dle chuťi sladká i pálivá paprika
| vývar
| sůl, pepř, nové koření
| 1 čubrica
| 3 stroužky česneku
| 6 lžic rajčatového protlaku
Postup přípravy receptu Kvarma:
Maso necháme na oleji zatáhnout, vyndáme, dáme nahrubo nakrájenou cibuli, papriku, vrátíme zpět maso, přidáme zbylé koření, česnek na plátky, rajský protlak, vývar a dusíme doměkka.
Podáváme nejlépe s těstovinami, popřípadě s houskovým knedlíkem
Přeji dobrou chuť!
Fotky receptu Kvarma:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!