Postup přípravy receptu Kynuté knedlíky s rynglovou náplní:
Uděláme si kvásek, do vlažného mléka přidáme jednu lžičku cukru, půlku kostičky droždí a necháme na malou chviličku vykynout.
Do mísy dáme mouku, špetku soli, žloutek, olej a vykynutý kvásek. Vypracujeme vláčné těsto, které necháme v teple na chvíli kynout.
Ryngle rozpůlíme a odpeckujeme. Moučkový cukr smícháme se skořicí a necháme si je na posypání rynglí a hotových knedlíků.
Když máme těsto vykynuté. Děláme knedlíky do každého dáme půlku ryngle a posypeme jí moučkovým cukrem se skořicí, můžete použít také vanilkoý cukr se skořicí.
Takto připravené knedlíky dáme do pařáčku a vaříme nad parou.
Po uvaření knedlíky propícháme, dáváme na talíře, jemně posypeme zbylým moučkovým cukrem se skořicí a polijeme rozpuštěným máslem.