Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 29.05. 2025
Dnes má svátek Maxmilián
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kynuté závitky s masovou náplní

fotka Kynuté závitky s masovou náplní
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kynuté závitky s masovou náplní:

Těsto:  | 1/2 kg výběrové hladké mouky  | 30 g droždí  |  voda  |  sůl  |  cayenský pepř  | Náplň:  | 600 g vepřové plece  | lžička vegety  | stroužek česneku  |  zázvor  |  sůl

Postup přípravy receptu Kynuté závitky s masovou náplní:

Z vlažné vody, droždí a mouky připravíme těsto, které necháme vykynout.
Vepřové maso uvaříme v malém množství osolené vody do měkka. Prochladíme,jemně semeleme a ochutíme třeným česnekem, zázvorem, polovinou vegety a podle chuti dosolíme. Vykynuté těsto zpracujeme a rozdělíme na 20-30 stejných dílů, ze kterých vyválíme tenké placičky. Ty plníme připravenou náplní. Okraje potřeme vlažnou vodou a pevně uzavřeme. Vaříme v páře asi 8 minut. Z vývaru 1/2 dl sójové omáčky a lžičky škrobu si připravíme omáčku, dochutíme vegetou, pepřem a podle potřeby i dosolíme. Krátce povaříme a podáváme závitky polité touto omáčkou.


Fotky receptu Kynuté závitky s masovou náplní:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kynuté závitky s masovou náplní
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !