500 g kysaného zelí
| 500 g hrušek
| 250 g vepřového bůčku
| 1 lžíce polohrubé mouky
| 1 lžíce kečupu
| 1 cibule
| sůl, pepř, worcesterská omáčka
Postup přípravy receptu Kysané zelí s hruškami:
Vepřový bůček pokrájejte na kostky, osolte, opepřete a bez tuku krátce ze všech stran opečte. Když bůček pustí tuk, přidejte nadrobno pokrájenou cibuli, zpěňte ji dozlatova a maso zasypte moukou. Pak přidejte pokrájené kysané zelí, oloupané a na čtvrtky pokrájené hrušky a vše duste na malém plameni pod pokličkou doměkka. Nakonec dochuťte několika kapkami worcesterské omáčky a kečupem. Chutná znamenitě k bramborám nebo hrachové kaši.
Fotky receptu Kysané zelí s hruškami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!