Použité suroviny receptu Kyselé brambory s vepřovým kolenem:
1 vepřového kolena
| 1/2 kg brambor
| 4 lístky bobkového listu
| 1špetku soli
| 5 nového koření a celého pepře
| 5 lžic Knorr Hotová jíška světlá
| 1 lžíce octa
Postup přípravy receptu Kyselé brambory s vepřovým kolenem:
Nejdříve uvaříme vepřové koleno s kořením. Když je maso měkké, vyjmeme a nakrájíme na kostky. Do vývaru dáme oloupané a na kostky nakrájené brambory. Uvaříme doměkka. Vyjmeme koření, a zavaříme Knorr Hotovou jíškou světlou. Vrátíme maso a dochutíme lžící octa. Jídlo má být lehce nakyslé, ale opravdu lehce.
Fotky receptu Kyselé brambory s vepřovým kolenem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!