Vložil: | Notburga |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kyselé fazole:
400 g bílých fazolí
| 50 g cibule
| 50 g hladké mouky
| 4 dl mléka
| 3 dl zakysané smetany
| trochu tuku
| trochu octa
| trochu soli
| trochu pepře
| 1 bobkový list
Postup přípravy receptu Kyselé fazole:
Propláchnutou fazoli přes noc namočíme ve studené vodě. Vaříme ji ve vodě ve které byla namočena spolu s bobkovým listem. Z tuku, mouky a cibule si připravíme světlejší jíšku, kterou rozmícháme se studeným mlékem a přidáme do uvařené fazole. Vše osolíme a ještě povaříme. Hotové jídlo dochutíme octem, cukrem a zakysanou smetanou.
Fotky receptu Kyselé fazole:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!