Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.10. 2025
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Lančmít v zelí po orientálsku

fotka Lančmít v zelí po orientálsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Lančmít v zelí po orientálsku:

1 lančmít  | 1 sklenice kysaného zelí  | 1 feferonka  | dle chuti: chilli, sojová omáčka, trocha vína a cukr  | dle potřeby: olej  | dle potřeby: škrob  | 1 pórek nebo cibule

Postup přípravy receptu Lančmít v zelí po orientálsku:


Lančmít nakrájíme na kostičky a promícháme s trochou chilli, vína a sojové omáčky. Na jedné pánvi opražíme na oleji feferonku, přidáme propláchnuté zelí a trochu přisladíme. Za častého míchání smažíme asi 10 minut. Mezitím na druhé pánvi na troše oleje osmažíme marinovaný lančmít. Obsah obou pánví smícháme, přidáme na proužky nakrájený pórek nebo cibuli a zahustíme lžičkou škrobu, rozmíchaného ve vodě se sojovou omáčkou (1 lžíce).



Fotky receptu Lančmít v zelí po orientálsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lančmít v zelí po orientálsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !