Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 02.03. 2025
Dnes má svátek Anežka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lasagně pro lenochy

fotka Lasagně pro lenochy
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Lasagně pro lenochy:

2 pytlíky flíčků  | 200 g mletého masa  | 200 g mletách uzenin  | 500 g rajčatového protlaku  | 1 konzerva kukuřice  | 1 konzerva krájených žampiónů  | 100 g strouhaného sýra  | 1 lžíce másla  | 2 lžíce hladké mouky  |  mléko  |  sůl  |  pepř  |  kari

Postup přípravy receptu Lasagně pro lenochy:

Na pánvi osmahneme mleté maso, nebo uzeninu lze i kombinovat. Osmahnuté osolím, opepřím, (vegeta) zaliji rajčetovou šťávou a prohřeji. Ve druhém hrnci z másla a mouky udělám jíšku, zředím mlékem (asi 0,5 l), osolím, opepřím a obarvím TROŠKOU kari. Do teflonového pekáčku naliji na dno trochu bílé omáčky, zasypu 1/3 fleků, potom 1/3 směsi s masem a zase zasypu 1/3 fleků. Do dalších bílých vrstev přisypu i houby a kukuřici (není podmínkou). Střídám vrstvy tak, abych skončil světlou. Pekáček přikryji alobalem a peču 30 minut na 175 °C. Potom odkryji, posypu sýrem a zapeču ještě 10 minut na 200 °C.


Fotky receptu Lasagně pro lenochy:

Lasagně pro lenochy
Fotky vložil: MichelePrg 
Hodnocení receptu Lasagně pro lenochy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !