Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.10. 2025
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lasagně pro lenochy

fotka Lasagně pro lenochy
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Lasagně pro lenochy:

2 pytlíky flíčků  | 200 g mletého masa  | 200 g mletách uzenin  | 500 g rajčatového protlaku  | 1 konzerva kukuřice  | 1 konzerva krájených žampiónů  | 100 g strouhaného sýra  | 1 lžíce másla  | 2 lžíce hladké mouky  |  mléko  |  sůl  |  pepř  |  kari

Postup přípravy receptu Lasagně pro lenochy:

Na pánvi osmahneme mleté maso, nebo uzeninu lze i kombinovat. Osmahnuté osolím, opepřím, (vegeta) zaliji rajčetovou šťávou a prohřeji. Ve druhém hrnci z másla a mouky udělám jíšku, zředím mlékem (asi 0,5 l), osolím, opepřím a obarvím TROŠKOU kari. Do teflonového pekáčku naliji na dno trochu bílé omáčky, zasypu 1/3 fleků, potom 1/3 směsi s masem a zase zasypu 1/3 fleků. Do dalších bílých vrstev přisypu i houby a kukuřici (není podmínkou). Střídám vrstvy tak, abych skončil světlou. Pekáček přikryji alobalem a peču 30 minut na 175 °C. Potom odkryji, posypu sýrem a zapeču ještě 10 minut na 200 °C.


Fotky receptu Lasagně pro lenochy:

Lasagně pro lenochy
Fotky vložil: MichelePrg 
Hodnocení receptu Lasagně pro lenochy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !