Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.09. 2025
Dnes má svátek Naděžda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lebeda a la špenát

fotka Lebeda a la špenát
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Lebeda a la špenát:

1 kg čerstvých listů nebo celých rostlinek lebedy  | 8 dkg sádla  | půlka cibule  |  česnek, sůl  | 2 dkg hladké mouky  | 1 vejce  | 2 lžíce mléka

Postup přípravy receptu Lebeda a la špenát:

Listy nebo celé rostliny důkladně omyjeme a povaříme ve vodě 10-15 minut. Potom lebedu rozemeleme nebo rozsekáme nožem a ještě za horka propasírujeme. Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme mouku a osmažíme do zlatova. Potom přidáme lebedový protlak a okořeníme rozetřeným česnekem se solí. Vmícháme vejce a podusíme. Hotové zjemníme mlékem.


Fotky receptu Lebeda a la špenát:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lebeda a la špenát
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !