Použité suroviny receptu Ledový salát s jablky a pečenými kuřecími prsíčky:
250 g kuřecích prsíček
| 500 g ledového salátu
| 500 g jablek
| šťáva z jednoho menšího pomeranče
| 50 ml olivového oleje
| 1 lžíce medu
| 5 g solamylu
| vnný ocet
| pažitka
| bílý pepř, sůl
Postup přípravy receptu Ledový salát s jablky a pečenými kuřecími prsíčky:
Kuřecí prsíčka nakrájíme na kostičky (nudličky), osolíme a obalíme v solamylu. Zprudka orestujeme na části olivového oleji do zlatova. Opraný salát natrháme, jablka nakrájíme na nudličky, smícháme a zalijeme dresinkem připraveným z pomerančové šťávy, zbytku oleje, medu a ostatních surovin dle vlastní chuti. Promíchaný salát vrstvíme na talíř nebo do mísy a doplníme čerstvě opečenými kuřecími prsíčky.
Fotky receptu Ledový salát s jablky a pečenými kuřecími prsíčky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!