Použité suroviny receptu Ledový salát s kuřecím masem a jahodami:
160 g ledového salátu
| 160 g kuřecích prsíček
| 80 g jahod
| 40 g vlašských ořechů
| 10 ml bílého vína
| 1 lžíce olivového oleje
| 40 ml jogurtové majonézy
| čerstvá máta
| sůl, cukr krystal, mletý barevný pepř
Postup přípravy receptu Ledový salát s kuřecím masem a jahodami:
Kuřecí prsíčka nakrájíme na kostičky (nudličky), osolíme a obalíme v solamylu. Zprudka orestujeme na části olivového oleji do zlatova. Opraný salát natrháme, jablka nakrájíme na nudličky, smícháme a zalijeme dresinkem připraveným z pomerančové šťávy, zbytku oleje, medu a ostatních surovin dle vlastní chuti. Promíchaný salát vrstvíme na talíř nebo do mísy a doplníme čerstvě opečenými kuřecími prsíčky.
Fotky receptu Ledový salát s kuřecím masem a jahodami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!