Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 21.11. 2025
Dnes má svátek Albert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lepenice

fotka Lepenice
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Lepenice:

1 kg brambor  | 1/2 šálku mléka  |  sůl  | 150 gr. sádla  | 2 ks cibule  | 500 gr. kysaného zelí

Postup přípravy receptu Lepenice:

Oloupané a omyté brambory rozkrájíme, zalijeme vařící vodou a uvaříme do měkka. Měkké brambory pak zcedíme, zalijeme horkým mlékem, rozštoucháme a umícháme na jemnou kaši. Syrové zakysané zelí překrájíme a 2/3 dáme dusit na polovinu cibule osmažené na sádle. Zelí podle chuti osolíme, osladíme a trochu podlijeme a dusíme do měkka. Zbytek usmažené cibule přidáme k bramborové kaši. Pak vmícháme do kaše dušené i kysané zelí.
Lepenice se podává jako příloha k uzenému masu nebo jitrnicím.


Fotky receptu Lepenice:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lepenice
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !