Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.09. 2025
Dnes má svátek Naděžda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Libanonské magluby

fotka Libanonské magluby
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Libanonské magluby:

600 g hovězího zadního  | 3 lilky  | 3 bobkové listy  | - bílý a černý pepř  | - sůl  | - olivový olej  | - rýže

Postup přípravy receptu Libanonské magluby:

Maso pokrájíme na kostky a dáme uvařit do vody s bokovými listy. Oloupané lilky nakrájíme na asi 2 cm kolečka a osmažíme na pánvi na oleji dozlatova. Do vyššího hrnce nalejeme olej a jeho dno pokryjeme uvařeným masem. Na maso poklademe lilky, vše osolíme a opepříme. Nahoru na lilky nasypeme propláchnutou rýži. Hrnec naplníme vývarem z masa tak, jako bychom vařili samotnou rýži. Přikryjeme poklicí a dáme do trouby uvařit. Voda se vsákne do rýže a částečně se odpaří; rýže má být měkká, nikoliv rozvařená. Vezmeme velkou mísu a na ni obrátíme obsah hrnce.


Fotky receptu Libanonské magluby:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Libanonské magluby
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !