Postup přípravy receptu Liduščina pizza:
Mouku prosejeme, přidáme vlažné mléko, olej, droždí, cukr a sůl. Vypracujeme vláčné těsto, které necháme vykynout 45 minut. Po vykynutí si těsto rozdělíme na čtyři stejné bochánky, které vyválíme do kulatého tvaru a dáme ho na plech, na kterém je pečící papír. Pizzové těsto propícháme vidličkou, aby se netvořily bubliny a potřeme ho kečupem, na něj podle chuti dáváme ingredience. Velice dobrá je špenátová pizza, na kečup dáme vrstvu špenátu, na to poklademe anglickou slaninu a posypeme hustě sýrem a doprostřed rozbijeme jedno vejce. Pizza brokolicová je také velmi dobrá, na základ dáme šunku, na ni malé růžičky brokolice, posypeme sýrem, přidáme hermelín a můžeme přidat i kukuřici. Nazdobené pizzy pečeme ve vyhřáté troubě na 250 stupních jen 5 minut. Upečené je potřeme po okrajích prolisovaným česnekem s olejem. Krásně okraje voní a křupou.