150 g piškotů
| 160 g cukru moučka
| 80+100 g Hery
| 1 lžíce kakaa
| 3+2 lžíce rumu
| 2 lžíce mléka
| 1 žloutek
Postup přípravy receptu Likérové špičky :
Krém: Utřeme máslo (100 g) s cukrem (2 lžíce), přidáme žloutek a rum (2 lžíce) a vymícháme do pěny.
Cukr (150 g) a kakao prosejeme, piškoty pomeleme a vše smícháme.
Přidáme změklý tuk (80 g), rum (3 lžíce) a mléko a všechno zpracujeme v tužší těsto.
Špičky tvoříme pomocí formičky na úly. Necháme je trochu ztuhnout, dutinu naplníme připraveným krémem a každou špičku přilepíme na piškot.
Uložíme na 1 hodinu do mrazničky a pak je máčíme v čokoládové polevě.
Fotky receptu Likérové špičky :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!