Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lilky na lyonský způsob

fotka Lilky na lyonský způsob
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Lilky na lyonský způsob:

4 středně velké lilky  | 1 lžíce soli  | 3 lžíce olivového oleje  | 2 lžičky ostré hořčice  | 3 cibule  | 2 stroužky česneku  |  špetka soli  | 8 lžic strouhanky  | 2 lžíce másla  | 1 snítka čerstvého rozmarýnu

Postup přípravy receptu Lilky na lyonský způsob:

Lilky omyjeme, podélně překrojíme, osolíme a necháme 15 minut odležet. V ohnivzdorné formě rozehřejeme 2 lžíce oleje. Sůl z lilků oškrabeme, půlky lilků do 2/3 vydlabeme. Potom je ze všech stran opečeme na oleji a necháme vychladnout. Nakonec je vymažeme hořčicí. Cibuli i česnek oloupeme a společně s vydlabanou lilkovou dužinou nasekáme nadrobno. Vše ve zbylém oleji opečeme. Osolíme a naplníme do lilků. Troubu vyhřejeme na 200 stupňů. Každou půlku lilku posypeme strouhankou, vločkami másla a několika jehličkami rozmarýnu. Zbylou snítku rozmarýnu vložíme do formy mezi lilky. Zapékáme v troubě na prostřední mřížce 15 minut.


Fotky receptu Lilky na lyonský způsob:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lilky na lyonský způsob
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !