Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 18.04. 2025
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Limonádové řezy se skořicovým cukrem

fotka Limonádové řezy se skořicovým cukrem
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 3660

Použité suroviny receptu Limonádové řezy se skořicovým cukrem:

4 vejce  | 170 g cukru  | 3 sáčky vanilkového cukru  | 100 ml oleje  | 250 g polohrubé mouky  | 1 prášek do pečiva  | 100 ml pomerančové limonády  | 500 ml smetany ke šlehání  | 400 g smetany  | 2 sáčky ztužovače šlehačky  | na posypání cukr a skořice

Postup přípravy receptu Limonádové řezy se skořicovým cukrem:

Vejce šleháme se 150 g cukru a vanilkovým cukrem do pěny. Přimícháme olej a mouku s práškem do pečiva. Troubu zahřejeme na 180 stupňů. Do těsta přidáme pomerančovou limonádu a vymícháme hladké těsto. Nalijeme jej na plech vymazaný tukem a pečeme asi 20-25 minut.
Ušleháme tuhou šlehačku se ztužovači, promícháme ji se smetanou a zbylým cukrem a rozetřeme na ještě teplý koláč. Povrch posypeme cukrem a skořicí.


Fotky receptu Limonádové řezy se skořicovým cukrem:

Limonádové řezy se skořicovým cukrem
Limonádové řezy se skořicovým cukrem
Limonádové řezy se skořicovým cukrem
Fotky vložil: LENČA611 
Hodnocení receptu Limonádové řezy se skořicovým cukrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Komentáře receptu Limonádové řezy se skořicovým cukrem
Obrázek uživatelky
profil
Tak nevím - 500ml smetany, 400g smetany: těch 400g bude nejspíše asi zakysaná smetana? To bych tomu rozuměla - nalít na teplý koláč. Pár takových receptů již existuje a jsou skvělé. Ale potom je nutné uvádět vše správně.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Vypadá skvěle Smajlík Rozhodně vyzkouším Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
no, já bych raději koláč nechala sestydnout a potom dala navrch šlehačku.
Obrázek uživatelky
profil
A nestane se něco s tou šlehačkou na teplou buchtu..nemám s tím zkušenost
Ale může to být mňamka
Obrázek uživatelky
profil
proč dávat do šlehačky ztužovač, když to lijeme na teplý koláč ....Smajlík ?

Oblíbené recepty v kategorii
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice