Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lišky nakyselo

fotka Lišky nakyselo
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Lišky nakyselo:

700 g lišek  | 100 g másla  | 80 g hladké mouky  | 1 vejce  | 1 dl mléka  | 1 dl zakysané smetany  | 20 g kopru  | trochu octa  | 2 bobkové listy  | trochu soli

Postup přípravy receptu Lišky nakyselo:

Očištěné a umyté lišky uvaříme ve slané vodě do měkka. Poté zahustíme světlou jíškou z másla a mouky (můžeme použít i instantní). Přidáme na drobno nakrájený kopr, ocet, bobkový list a za občasného míchání vaříme 15 až 20 minut, poté zředíme mlékem a ještě krátce povaříme. Hotové jídlo zjemňujeme žloutkem rozšlehaným ve smetaně - zjemněné, ale už nesmíme vařit.


Fotky receptu Lišky nakyselo:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lišky nakyselo
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !