Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lišky v opečeném chlebu

fotka Lišky v opečeném chlebu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Lišky v opečeném chlebu:

400 g bílého chleba  | 4 lžíce másla  | 800 g lišek  |  špetka soli  | 1 lžíce nasekané petrželové natě

Postup přípravy receptu Lišky v opečeném chlebu:

Bílý chleba nakrájíme na 8 asi 3 cm silných plátků a plátky asi na 4 cm kostky. Každou kostku z jedné strany lehce vydlabeme. Na pánvi zahřejeme 3 lžíce másla. Chlebové kostky z každé strany opečeme dohněda, vyjmeme a uložíme do trouby, aby nevychladly. Lišky očistíme, odstraníme všechny poškozené části, kloboučky a třeně lehce oškrabeme a konce zarovnáme. Houby vícekrát opereme ve studené vodě a necháme odkapat. Velké houby přepůlíme, menší necháme vcelku. Šalotky oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Zbylé máslo rozpustíme a šalotky v něm opečeme do zlatova. Přidáme houby za stálého míchání 10 minut dusíme, potom osolíme a posypeme petrželkou. Lišky naplníme do jamek v opečeném chlebu a zbylé houby narovnáme kolem.


Fotky receptu Lišky v opečeném chlebu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lišky v opečeném chlebu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !