Použité suroviny receptu Listerův bakteriologický sendvič:
8 velkých krajíců toustového chleba
| 3 vejce
| 3 lžíce strouhanky
| 3 lžíce vody
| dle chuti: chilli omáčka
| 4 lžíce mangového čatní
| dle potřeby: olej
| dle chuti: sůl
Postup přípravy receptu Listerův bakteriologický sendvič:
Vejce rozšleháme v misce společně s vodou, strouhankou, solí a větším či menším množstvím chilli omáčky. Na pánvi rozpálíme olej a usmažíme v něm 4 smaženky - pokusíme se o tvar a velikost toustového chleba. Horké smaženky klademe na chleba namazaný čatní, případně ještě chilli omáčkou a pevně přiklopíme druhým krajícem.
Fotky receptu Listerův bakteriologický sendvič:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!