Použité suroviny receptu Litevské myslivecké srázy:
400 g hovězího masa
| 80 g párků
| 60 g uvařeného uzeného bůčku
| 40 g vařených sušených hub
| 40 g smažené cibule
| 40 g tuku
| 30 g rajské omáčky
| pepř
| sůl
Postup přípravy receptu Litevské myslivecké srázy:
Hovězí maso umeleme, osolíme, opepříme a tvoříme srazy - karbanátky, které plníme náplní a na tuku smažíme.
Náplň: Vařený vepřový bůček a párky nakrájíme na jemné kostičky, vařené sušené houby nadrobno nasekáme, cibuli nakrájíme na jemné kostičky a usmažíme. Všechny přísady smícháme dohromady a vzniklou směsí plníme srazy.
Fotky receptu Litevské myslivecké srázy:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!