Použité suroviny receptu Lodičky s tuňákem a ředkvičkami:
15 g Ramy s mořskou solí
| 2 krajíce chleba Vital Cerea
| 1 malá konzerva tuňáka ve vlastní šťávě
| 3 ředkvičky
| kousek papriky a okurky
| 1 list čínského zelí nebo ledového salátu
Postup přípravy receptu Lodičky s tuňákem a ředkvičkami:
Chléb potřeme Ramou. Na jeden krajíc položíme list čínského zelí nebo ledového salátu, poklademe plátky ředkviček. Tuňáka scedíme a rozložíme na ředkvičky. Poklademe zeleninou podle chuti a přiklopíme druhým krajícem. Podélně překrojíme. Každou "lodičku" zabalíme zvlášť.
Fotky receptu Lodičky s tuňákem a ředkvičkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!