Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Lomo Saltado – maso se zeleninou a ovocem:
500 g tenkých plátků hovězího masa
| šťáva z 1 grepu
| 2 stroužky česneku drobně nakrájeného
| 3 lžíce rostlinného oleje
| 3 rajčata, na měsíčky
| 1 cibule na měsíčky
| 2 lžíce petrželové natě
Postup přípravy receptu Lomo Saltado – maso se zeleninou a ovocem:
V míse smíchejte grepovou šťávu s česnekem a nakrájeným hovězím masem, přikryjte a nechte 30 minut stát. Pak maso zprudka osmahněte dohněda na oleji, vytáhněte a dejte ho stranou. Přidejte trochu oleje a osmahněte cibuli. Přidejte rajčata, maso a petrželovou nať a poduste asi 5 minut. Podávejte s rýží a s opečenými brambory.
Fotky receptu Lomo Saltado – maso se zeleninou a ovocem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!