Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Lotrinská zapečená omeleta

fotka Lotrinská zapečená omeleta
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Lotrinská zapečená omeleta:

20 dkg anglické slaniny  | 10 plátků tvrdého sýra  | 4 vejce  | 8 housek (či veka)  | 200 ml zakysané smetany  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Lotrinská zapečená omeleta:

Na dno pekáčku položíme polovinu plátků anglické slaniny. Na ní dáme na plátky nakrájené housky či veku, na ní sýr, anglickou slaninu, housky, sýr.
V hrnku si ušleháme vejce, přidáme zakysanou smetanu, posolíme, opepříme a vlijeme na naskládané suroviny.
Dáme do vyhřáté trouby na 200 stupňů a pečeme 15-20 min.


Fotky receptu Lotrinská zapečená omeleta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lotrinská zapečená omeleta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !