Vložil: | Rencatko |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
![3.29/10, hlasovalo 14 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![3.29/10, hlasovalo 14 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![3.29/10, hlasovalo 14 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![3.29/10, hlasovalo 14 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![3.29/10, hlasovalo 14 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![3.29/10, hlasovalo 14 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![3.29/10, hlasovalo 14 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![3.29/10, hlasovalo 14 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![3.29/10, hlasovalo 14 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 14 |
|
|
Použité suroviny receptu Lukášovo tajemství :
4 kuřecí řízky
| 4 plátky eidamu
| 100 g másla
| trochu sojové omáčky
| sůl
| rostlinný olej
| hladká mouka
| strouhanka
| 2 vejce
Postup přípravy receptu Lukášovo tajemství :
Kuřecí řízky naklepeme, osolíme, pokapeme sójovou omačkou.
Na řízek položíme kousek másla a dáme na něj plátek sýra.
Takto přípravený řízek obalíme v klasickém trojbalu 2x, aby nevytekl sýr.
Smažíme dozlatova v rozehřátém tuku.
Osmažený řízek můžete dát na pár vteřin do mikrovlnky. To proto, abyste předešli tomu, aby řízek byl uprostřed syrový.
Fotky receptu Lukášovo tajemství :
Fotky vložil: Natural,MichelePrg,lemurka,Torta,Vlamape,oko