400 g měkkého salámu
| 4 ks sterilované okurky
| 1 ks cibule (čerstvé nebo sterilované)
| 1 ks majonézy
| 4 lžíce sterilované okurky
| 2 lžíce octa
| dle chuti: feferonky
| dle potřeby: paprika (sterilovaná kapie) na zdobení
| dle chuti: mletý pepř a sůl
| 1 veka
Postup přípravy receptu Maďarské chlebíčky:
Kečup, ocet, mletý pepř, sůl přivedeme k varu a necháme vychladnout. Měkký salám, okurky, cibuli a feferonky umeleme. Přidáme vychladlou kečupovou směs, majonézu a dobře promícháme. Mažeme na plátky veky a zdobíme na nudličky nakrájenou červenou paprikou nebo sterilovanou kapií (můžeme také zdobit na kroužky nakrájenou cibulí obalenou v sladké paprice).
Fotky receptu Maďarské chlebíčky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!