Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Maďarské maso na majoránce

fotka Maďarské maso na majoránce
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 95 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Maďarské maso na majoránce:

1 kg zadního hovězího masa  | 150 g uzeného špeku  | 3 cibule  | 500 ml kysané smetany  | 2 hrsti majoránky  | 1 kostka masoxu  | 500 ml bílého vína  | dle chuti: sůl  | dle potřeby: solamyl

Postup přípravy receptu Maďarské maso na majoránce:

V hrnci rozpustíme špek, cibuli necháme zesklovatět, pak přidáme maso nakrájené na proužky a osmahneme je.
Den předem dáme do 500 ml vína 2 hrstí majoránky a uzavřeme. Když je maso měkké, zalijeme je polovinou tohoto láku a dusíme. Za chvíli přidáme zbytek láku. Znovu dusíme. Když je maso měkké, vmícháme do smetany malou lžičku solamylu a při stálém míchání pomalu vmícháme za stálého vaření do masa.


Fotky receptu Maďarské maso na majoránce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Maďarské maso na majoránce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !