Použité suroviny receptu Maďarské maso na majoránce:
1 kg zadního hovězího masa
| 150 g uzeného špeku
| 3 cibule
| 500 ml kysané smetany
| 2 hrsti majoránky
| 1 kostka masoxu
| 500 ml bílého vína
| dle chuti: sůl
| dle potřeby: solamyl
Postup přípravy receptu Maďarské maso na majoránce:
V hrnci rozpustíme špek, cibuli necháme zesklovatět, pak přidáme maso nakrájené na proužky a osmahneme je.
Den předem dáme do 500 ml vína 2 hrstí majoránky a uzavřeme. Když je maso měkké, zalijeme je polovinou tohoto láku a dusíme. Za chvíli přidáme zbytek láku. Znovu dusíme. Když je maso měkké, vmícháme do smetany malou lžičku solamylu a při stálém míchání pomalu vmícháme za stálého vaření do masa.
Fotky receptu Maďarské maso na majoránce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!