Postup přípravy receptu Maďarský guláš z hovězího masa:
Maďarský guláš můžeme připravit rovněž z vepřového nebo telecího masa, které nakrájíme na větší kostky.
Na tuku kostky masa rychle opečeme, vyjmeme, cibuli drobně nakrájíme a dorůžova podusíme. Kastrol sejmeme z ohně, přidáme sladkou mletou papriku, zalijeme trochou vody, pak vložíme na proužky pokrájené papriky a na čtvrtky pokrájená oloupená rajčata, opečené kostky masa a osolíme. Potom dáme na mírný oheň dusit.
Po chvilce dušení můžeme přilít trochu vývaru a dusíme na mírném ohni dokud maso nezměkne. Maďarský guláš nezahušťujeme, chceme-li mít hustší šťávu, vložíme během vaření do guláše oloupanou, nadrobno nakrájenou bramboru.
Maďarský guláš můžeme podávat s vařenými brambory, rýží nebo bramborovými knedlíky.
Fotky receptu Maďarský guláš z hovězího masa:
Fotky vložil: jirajanka,evabel,Nandiči,Bezinka,hanina51