Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 15.05. 2025
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Maďarský perkelt

fotka Maďarský perkelt
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Maďarský perkelt:

500 g předního hovězího masa  | 1 lžíce oleje  | 2 cibule  | 1 lžička mleté papriky  | 1/2 lžičky pálivé papriky  | 2 čerstvé zelené papriky  | 4 rajčata  | 1 párek  | 2 lžíce hladké mouky  | 3 lžíce kečupu  |  sůl  |  pepř  |  drcený kmín  | půl kostky hovězího bujonu  | 100 ml vody

Postup přípravy receptu Maďarský perkelt:

Maso omyjeme, osušíme, odblaníme a zbavíme ho přebytečného tuku. Nakrájíme ho na stejně velké kostky. Kostky vložíme do keramické nádoby a přidáme obě papriky, sůl, drcený kmín, pepř, olej a 2 lžíce mouky. Směs důkladně promícháme. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, papriky nakrájené na nudličky, rajčata na osminky a párek na kolečka. Nakonec přilijeme asi 100 ml vody, přidáme 3 lžíce kečupu a rozdrobíme půl kostky hovězího bujónu. Opět všechno důkladně promícháme. Keramickou nádobu se směsí vložíme do pomalého hrnce a vaříme na prvním stupni 8 hodin nebo na druhém stupni 5 hodin. Podáváme s rýží nebo pečivem.


Fotky receptu Maďarský perkelt:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Maďarský perkelt
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !