V hrnci rozehřejeme olej a dáme na něj zesklovatět cibuli. Přidáme rýži, mícháme a krátce opečeme. Osolíme, ochutíme mletou paprikou a přidáme vývar. Rýži necháme přejít varem, přikryjeme a dusíme 20-25 minut. Rýži dáme do mísy a necháme vychladnout. Očistíme papriky a rozčtvrtíme, očistíme a nakrájíme na nudličky. Salám a sýr nakrájíme na 4 cm dlouhé nudličky. Očištěnou feferonku a petrželku nasekáme. Připravené přísady a kukuřičná zrna zamícháme do rýže. Z majonézy, zakysané smetany a kečupu rozmícháme zálivku. Osolíme, opepříme a přimícháme ocet. Salát se zálivkou promícháme a pikantně dochutíme.
Fotky receptu Maďarský rýžový salát:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!