Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.09. 2025
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Makedonské hovězí

fotka Makedonské hovězí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Makedonské hovězí :

700 g zadního hovězího masa  | 2 cibule  | 4 mrkve  | kousek celeru  | 1 lžička mleté papriky  | 1 feferonka  | 3 lžíce kečupu  | hrst zelených fazolí  | trocha solamylu  |  tuk  |  sůl

Postup přípravy receptu Makedonské hovězí :

Hovězí maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na nudličky, které orestujeme na rozpáleném tuku. K nudličkám masa přidáme na kousky nakrájenou cibuli, celer, mrkev, kečup, papriku a feferonku a vše podusíme, až je maso měkké. Pak přidáme na kousky nakrájené zelené fazolové lusky a jídlo zahustíme solamylem rozmíchaným v trošce vody. Krátce prohřejeme, podle chuti osolíme a můžeme podávat s opékanými bramborami nebo dušenou rýží.


Fotky receptu Makedonské hovězí :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Makedonské hovězí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !