Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Malé sýrové nákypy

fotka Malé sýrové nákypy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Malé sýrové nákypy:

1 malá stopka řapíkatého celeru  | 2 lžíce másla  | 3 lžíce poluhrubé mouky  | 1/4 l horkého mléka  |  špetka soli  |  špetka pepře  |  špetka strouhaného muškatového oříšku  | 3 bílky  | 2 žloutky  |  špetka soli  | 100 g nastrouhaného tvrdého sýra  |  máslo na vymazání 4 formyček s vysokým okrajem, o průměru asi 8 cm

Postup přípravy receptu Malé sýrové nákypy:

Celer nakrájíme na tenké plátky. Vložíme ho do nádoby s rozehřátým máslem, posypeme moukou a osmahneme. Zalijeme mlékem a za stálého míchání uvaříme hustou kaši. Troubu vyhřejeme ne teplotu 180 stupňů. Formičky vymažeme máslem. Z bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh. Do vychládlé kaše postupně přidáváme žloutky a tvrdý sýr, naposled přidáme tuhý sníh. Sýrové nákypy pečeme do zlatova asi 30 minut. Zpočátku asi 15 minut, troubu neotvíráme. Nákyp servírujeme horký.


Fotky receptu Malé sýrové nákypy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Malé sýrové nákypy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !