Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.09. 2025
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mandlové krůtí řízky

fotka Mandlové krůtí řízky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Mandlové krůtí řízky:

4 krůtí řízky po 175 g  |  špetka bílého pepře  |  špetka soli  | 2 lžíce hldké mouky  |  špetka sladké smetany  | 50 g másla  | 100 g mandlových lupínků  | 2 půlky broskví z konzervy

Postup přípravy receptu Mandlové krůtí řízky:

Krůtí řízky omyjeme, osušíme a důkladně odblaníme. Do krůtího masa z obou stran vetřeme pepř. Sůl smícháme s moukou a paprikou a řízky v této směsi obalujeme. Přebytečnou mouku sesypeme. Na velké pánvi rozehřejeme plovinu másla a řízky 1 minutu opékáme z obou stran. Řízky vyjmeme a obalíme v mandlových lupínkách. Mandlové lupínky pořádně vztlačíme do masa. Na pánev dáme zbylé máslo, řízky opékáme z každé strany ještě 4 minuty. Hotové nakrájíme na nudličky a ohřejeme v oleji.Horkými broskvovými nudličkami obložíme krůtí řízky.


Fotky receptu Mandlové krůtí řízky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mandlové krůtí řízky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !