Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.11. 2025
Dnes má svátek Saskie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mandlové trojhránky

fotka Mandlové trojhránky
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 5 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Mandlové trojhránky:

140 g moučkového cukru  | 140 g mandlí  | 3 ks žloutky  |  vanilinový cukr  |  citronová kůra  |  Poleva:  | 1 ks bílek  | 100 g moučkového cukru  |  citronová šťáva

Postup přípravy receptu Mandlové trojhránky:

Mandle neloupeme, ale nastrouháme je na jemno. Smícháme je s moučkovým cukrem, přidáme citronovou kůru, vanilinový cukr (stačí polovina), žloutky a vypracujeme těsto. Vyválíme je asi na 1/4 cm silně a hned je potřeme bílkovou polevou, kterou jsme si utřeli z výše uvedených surovin. Když poleva trochu oschne, nakrájíme si rýhovacím kolečkem trojúhelníčky nebo tyčky a opatrně je přeneseme na plech, který je vyložen pomaštěným papírem na pečení. Pečeme (nebo spíše sušíme) ve velmi mírně zahřáté troubě. Mandlové trojhránky uložíme na chladné místo.



Fotky receptu Mandlové trojhránky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mandlové trojhránky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !