100 g marcipánu
| 1 tabulka bílé čokolády
| cukr krystal na obalení
Postup přípravy receptu Marcipánové pralinky :
Mandlovou hmotu vyválíme na stejnoměrně silný plát a nakrájíme nožem na pravidelné tvary (kostičky nebo obdélníky). Bílou čokoládu rozlámeme do kovové misky, kterou položíme na hrnec s vroucí vodou tak, aby dosedla do vodní lázně a mícháme do rozpuštění. Pak odstavíme z tepelného zdroje. Kostičky z mandlové hmoty ihned napichujeme kuchyňskou jehlou nebo malou vidličkou a obalujeme každou v čokoládové lázni. Pracujeme rychle. Hotové pralinky opatrně pokládáme na drátěnou mřížku a necháme lehce zaschnout.
Fotky receptu Marcipánové pralinky :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!