Postup přípravy receptu Marinádové ražniči:
Připravíme si marinádu. Česnek oloupeme a prolisujeme. Do mísy dáme olej podle potřeby kde vsypeme grilovací koření, prolisovaný česnek a trochu soli. Nejlíp nám chutná grilovací koření Mexiko. Ale můžeme vyzkoušet i jiné grilovací koření.
Vepřovou plec nakrájíme na větší kostky a naložíme ji do marinády. Vepřové maso necháme nejlépe přes noc maso v marinádě odležet.
Na druhý den si nakrájíme na kostky papriku a anglickou slaninu. Cibuli na kolečka. Takhle připravené ingredience můžeme střídavé napichovat na jehlu nebo na špejli, pokud grilovací jehly nemáme.
Marinádové ražniči grilujeme buď v troubě, v krbu nebo venku na grilu.
Marinádové ražniči podáváme s hranolky, kečupem a tatarkou. Kyselá okurka by neměla chybět.