Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Marinovaná jablka a karamelizovaná cibule:
1 velká cibule nakrájená na plátky
| 2 lžíce másla
| 2 jablka
| 1 lžíce citronové šťávy
| 2 lžíce čerstvé šalvěje
| košer sůl podle chuti
Postup přípravy receptu Marinovaná jablka a karamelizovaná cibule:
Cibuli necháme na pánvi a na másle zkaramelizovat
Neoloupaná jablka nakrájíme na plátky a rozložíme na teflonovou pánev, pokapeme citronem, posypeme šalvějí a pod pokličkou podusíme asi 1 minutu. Máslo dáme doprostřed a necháme zapéci pod jablka. Pečeme nepřikrytá na středně velkém, plameni až začnou hnědnout. Přidáme cibuli a ohřejeme další asi 2 minuty, jen aby se cibule prohřála a chutě smísily.
Podáváme jako přílohu k vepřovému nebo kuřeti.
Fotky receptu Marinovaná jablka a karamelizovaná cibule:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!