Postup přípravy receptu Marinovaná krůtí prsa s pestrou oblohou:
Z octa, oleje, soli a pepře umícháme marinádu.
Citrón nakrájíme na tenké plátky. Krůtí maso obložíme citrónovými plátky a v marinádě necháme odležet asi 4-5 hodin.
Poté vyjmeme z marinády a osušíme. Maso vložíme do rozpáleného oleje, zmírníme teplotu. Asi 15 minut na mírném plameni dusíme. Osolíme a opepříme.
Brambor oloupeme, nakrájíme na kostky a uvaříme v osolené vodě. Potom jej vylisujeme. Přilijeme 5 až 6 lžic marinády a utřeme dohladka. Ochutíme pepřem, solí a dochutíme kořenící směsí MAGGI Harmonie Chuti. Rajče nadrobno pokrájíme. Krůtí maso nakrájíme na tenké plátky a přidáme bramborovou omáčku, kterou posypeme nakrájeným rajčetem.
Ozdobíme zbylými citrónovými plátky a lístky bazalky.
Fotky receptu Marinovaná krůtí prsa s pestrou oblohou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!