Postup přípravy receptu Marinované hovězí se sýrem:
Do masa uděláme kapsičku a vyplníme cibulí a česnekem. Zašpejlujeme díru, obalíme v grilovací směsi a zbytek česneku a cibule přidáme do marinády. Vložíme do misky a zalijeme vínem tak, aby maso bylo celé potopené. Necháme marinovat min. 3 dny.
Na rozpálenou pánvičku s kapkou olivového oleje smažíme vyndané maso po každé straně minimálně 10 minut. Maso přendáme do malého pekáčku a zalijeme zbytkem marinády a dáme péct do vyhřáté trouby na 200 stupňů asi na dobu 20 - 30 minut. Ke konci doby zasypeme sýrem, aby se udělala krusta.
Jako příloha může být chléb, krokety nebo hranolky. Prostě podle chuti.
Fotky receptu Marinované hovězí se sýrem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!