Použité suroviny receptu Marinované maso se zeleninou:
1 bal. bramborové kaše v prášku (400 g)
| dle chuti: sůl a pepř
| dle chuti: muškát
| 1 vejce
| 500 g marinovaného masa na řízky (kýta)
| 3 lžíce oleje
| 100 ml smetany
| 2 lžíce másla
| 600 g steril. míchané zeleniny (konzerv.)
Postup přípravy receptu Marinované maso se zeleninou:
1. Troubu předehřejeme 180°C. Bramborovou kaši připravíme podle návodu na obalu a do hotové vmícháme vejce a koření. Plech vyložíme papírem na pečení. Kaši naplníme do ozdobného dortového sáčku, nastříkáme ji v malých rozetkách na plech a pečeme asi 20 min.
2. Maso nakrájíme na nudličky a opékáme v oleji asi 10 min. Poté je vyjmeme a udržujeme teplé. Vypečenou šťávu zalijeme smetanou, osolíme ji a opepříme. Maso vložíme zpět do šťávy.
3. Rozpustíme máslo a zeleninu na něm krátce osmahneme. Maso rozdělíme na talíře se zeleninou a bramborovými rozetkami.
Fotky receptu Marinované maso se zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!