Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.07. 2025
Dnes má svátek Jan Hus
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Marinované naložené maso

fotka Marinované naložené maso
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Marinované naložené maso:

3/4 kg kotlet  | 3 vejce  | 2 lžíce solamylu  | 1,5 lžíce maggi  | 1,5 lžíce majoránky  | 1 lžička soli  | 1/4 lžičky pepře  | 1/2 lžičky mletého kmínu  | 1/2 lžičky kari  | 1/2 lžičky worcesteru

Postup přípravy receptu Marinované naložené maso:

Maso naklepeme. Z ostatních surovin uděláme omáčku, kterou protáhneme plátky masa a ty vstvíme do sklenice. Zbytkem omáčky zalijeme sklenici a uzavřeme. Necháme uležet a podle potřeby smažíme.
Takto naložené maso ve sklenici vydrží i 2 měsíce.


Fotky receptu Marinované naložené maso:

Marinované naložené maso
Marinované naložené maso
Fotky vložil: alenab 
Hodnocení receptu Marinované naložené maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles