Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 21.08. 2025
Dnes má svátek Johana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Marinovaný ovčí sýr

fotka Marinovaný ovčí sýr
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Marinovaný ovčí sýr:

500 g ovčího sýra  | Na marinádu:  | 500 g červené cibule  | 100 g černých oliv bez pecek  | 60 ml olivového oleje  | 30 ml červeného vinného octa  | 2 polévkové lžíce provensálského koření  | 3 stroužky česneku  | zrnka pepře

Postup přípravy receptu Marinovaný ovčí sýr:

Ovčí sýr nakrájejte na kostičky o hraně 2 až 3 cm. Cibuli na marinádu oloupejte a nakrájejte na kolečka. Česnek oloupejte a jednotlivé stroužky nakrájejte na plátky. Cibuli a česnek smíchejte s olivami a bylinkami. Do směsi vmíchejte olivový olej, ocet a zrnka pepře. Sýr naplňte do sklenice a uzavřete víčkem. Při uchování v chladničce nebo na jiném chladném místě je trvanlivost takto marinovaného sýra až dva měsíce. Podávejte s pečivem a se sklenkou červeného vína.


Fotky receptu Marinovaný ovčí sýr:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Marinovaný ovčí sýr
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !