Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Marinovaný špíz se sýrem

fotka Marinovaný špíz se sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Marinovaný špíz se sýrem:

2 červené a 2 zelené papriky  | 150 g malých žampionů  | 10 lžic olivového oleje  | dle chuti: čerstvá bazalka  | 1 stroužek česneku  | 125 ml balzámového octa  | dle chuti: sůl a pepř  | 100 g goudy  | 10 vypeckovaných černých oliv  | dle potřeby: špejle

Postup přípravy receptu Marinovaný špíz se sýrem:

1. Troubu předehřejeme na 250°C. Papriky roz­půlíme, vykrojíme semeník a vnitřní žebra a omy­jeme. Pečeme na vymaštěném plechu zhruba 10 min., dokud nezačnou na slupce naskakovat pu­chýřky. Papriky vyndáme z trouby, přikryjeme vlhkou utěrkou, poté je oloupeme a nahrubo na­krájíme.
2. Žampiony omyjeme, osušíme a krátce opečeme na 2 lžicích olivového oleje. Bazalku opláchneme a osušíme. Otrháme lístky a nasekáme. Česnek oloupeme a prolisujeme.
3. Zbývající olivový olej smícháme s balzámo­vým octem, solí, pepřem a bazalkou. Touto směsí v pokapeme papriky a žampiony a necháme 2 hodi­ny přikryté stát.



Fotky receptu Marinovaný špíz se sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Marinovaný špíz se sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !