Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 06.05. 2025
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Marinovaný vepřový řízek

fotka Marinovaný vepřový řízek
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Marinovaný vepřový řízek:

300 g vepřové kýty  | dle chuti: černý pepř  | dle chuti: vegeta  | dle potřeby: olej  | Marináda:  | 2 ks vajíček  | 2 ks stroužků česneku  | 2 lžíce sójové omáčky  | 1 lžička černého pepře  | 1 lžička vegety

Postup přípravy receptu Marinovaný vepřový řízek:

Z vajíček, sójové omáčky, rozetřeného česneku a černého pepře s vegetou připravíme marinádu (vše smícháme dohromady).
Kýtu nakrájíme přes vlákno na větší tenké plátky, rozklepeme je a okraje na několika místech nařízneme.
Jednotlivé plátky několikrát protáhneme v marinádě, pak je i s marinádou dáme do ledničky na pár hodin marinovat (nejméně na 3 hodiny).
Marinované plátky masa pozvolna orestujeme, na větším množství oleje, po obou stranách, dozlatova.



Fotky receptu Marinovaný vepřový řízek:

Marinovaný vepřový řízek
Marinovaný vepřový řízek
Marinovaný vepřový řízek
Fotky vložil: edarinka 
Hodnocení receptu Marinovaný vepřový řízek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !